• Minimum 3 karakter szükséges a kereséshez

Az Alfa-Klíma Kft. bemutatkozása

Cégünk több, mint 10 éve foglalkozik minőségi, megbízható garanciális hátterű konyhai berendezések forgalmazásával. Választékunkban beépíthető és szabadonálló konyhai berendezések is megtalálhatóak, széles márka és termék választékkal.

Olyan világmárkák termékeit forgalmazzuk, mint az ELECTROLUX, ZANUSSI, AEG, WHIRLPOOL, GORENJE, BOSCH, SIEMENS, TEKA, CATA, valamint még jó pár olyan gyártó termékét, melyek a konyhatechnika egyes területeire szakosodtak.

Kiemelkedő a páraelszívó választékunk, mely rengeteg lehetőséget tartogat azoknak is, akik exkluzív, az átlagtól eltérő minőségű és megjelenésű berendezést keresnek. A páraelszívó berendezések esetén a telepítést is vállaljuk, ehhez a szükséges légcsatorna anyagok is megtalálhatóak nálunk.

Egyéb tevékenységeink

Az ALFA-KLÍMA Kft. a konyhatechnikai termékek forgalmazása mellett több, mint 12 éve foglalkozik az épületgépészet különböző ágaival.

Ezen belül is első sorban a klimatizálás és a szellőzéstechnika területén rendelkezünk kiemelkedő tapasztalatokkal. Az utóbbi években komoly eredményeket értünk el a különböző fűtéstechnikai kivitelezésekben is, mivel egyre nagyobb és nagyobb érdeklődés mutatkozik a hőszivattyúval történő fűtés, és egyéb alternatív fűtési módok irányába, mint például az infrafűtés.